دانلود گزارش کارورزی و کار آموزی

گزارش کارورزی و کار آموزی
مشخصات بلاگ

دانلود فایل های کارورزی‌دانشگاه فرهنگیان

کلمات کلیدی

طرح درس پیش دبستانی

دانلود رایگان طرح درس روزانه پیش دبستانی

طرح درس روزانه دوره پیش دبستانی

طرح درس روزانه برای پیش دبستان

طرح درس رایگان پیش دبستانی

کانال طرح درس پیش دبستانی

طرح درس کامل پیش دبستانی

طرح درس روزانه ویژه مربیان پیش دبستانی

نمونه گزارش کارورزی برای دانشجویان معلم

کارورزی تربیت معلم

نمونه طرح درس دوره پیش دبستان

طرح درس پیش دبستانی رایگان

گزارش کارورزی دانشجویان دانشگاه تربیت معلم

کارورزی دانشگاه فرهنگیان

دانلود نمونه پاورپوینت

دانلود نمونه پاور پوینت دانشگاهی

دانلود نمونه پاور پوینت

کارورزی برای تربیت معلم

تجارب سنجش و ارزشیابی

دانلود نمونه طرح درس های دوره پیش دبستانی بصورت ورد

نمونه طرح درس پیش دبستانی

نمونه طرح درس دوره پیش دبستانی

تجربیات برتر سنجش و ارزشیابی

تجربیات برتر تدریس

دانلود پاور پوینت

تجربیات منطبق با آیین نامه ها

تجارب برتر تربیتی

طرح درس فارسی اول ابتدایی

ابتکارات فردی و حرفه ای

طرح درس روزانه فارسی اول ابتدایی

کتاب دانلود مقاله : Effect of sire breed on physico-chemical and sensory characteristics of lamb m

فرمت فایل دانلودی: .pdf
فرمت فایل اصلی:
حجم فایل: 427
قیمت: 4250 تومان

بخشی از متن:

دانلود مقاله : 
Effect of sire breed on physico-chemical and sensory characteristics of lamb meat 2013
نویسندگان : 
J. Jandasek  , M. Milerski  , M. Lichovnikova
فرمت: pdf

 

چکیده : 

Physico-chemical and sensory characteristics of lambmeatwere evaluated in crossbred ram lambs fromMerino

ewes and Oxford Down, Texel, Charollais, Suffolk and Merinolandschaf sires. The lambs were slaughtered at average

age 119.2 days, live weight 34.6 kg and carcass weight 16.3 kg. Samples of M. longissimus lumborum et

thoracis were used for measurements of pH values, electrical conductivity (EC), drip loss, contents of dry matter

(DM), protein, intramuscular fat (IMF), ash, and hydroxyproline and for sensory analysis. The breed of sire significantly

affected pH 24 and 48 h postmortem, EC 24 h postmortem, protein content and juiciness (P b 0.05).

Significant negative correlations between pH48 and DM (−0.255) and pH48 and IMF (−0.258) were found

(P b 0.05). A significant positive correlation between EC48 and drip loss (0.366) was observed (P b 0.05). Progeny

of Charollais sires hadmeat of better quality than the others; the highest content of protein and IMF, the lowest

drip loss and the best juiciness and texture

?>
 

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۱۰/۰۱
karvarzi farhangian

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی