دانلود گزارش کارورزی و کار آموزی

گزارش کارورزی و کار آموزی
مشخصات بلاگ

دانلود فایل های کارورزی‌دانشگاه فرهنگیان

کلمات کلیدی

طرح درس پیش دبستانی

دانلود رایگان طرح درس روزانه پیش دبستانی

طرح درس روزانه دوره پیش دبستانی

طرح درس روزانه برای پیش دبستان

طرح درس رایگان پیش دبستانی

کانال طرح درس پیش دبستانی

طرح درس کامل پیش دبستانی

طرح درس روزانه ویژه مربیان پیش دبستانی

نمونه گزارش کارورزی برای دانشجویان معلم

کارورزی تربیت معلم

نمونه طرح درس دوره پیش دبستان

طرح درس پیش دبستانی رایگان

گزارش کارورزی دانشجویان دانشگاه تربیت معلم

کارورزی دانشگاه فرهنگیان

دانلود نمونه پاورپوینت

دانلود نمونه پاور پوینت دانشگاهی

دانلود نمونه پاور پوینت

کارورزی برای تربیت معلم

تجارب سنجش و ارزشیابی

دانلود نمونه طرح درس های دوره پیش دبستانی بصورت ورد

نمونه طرح درس پیش دبستانی

نمونه طرح درس دوره پیش دبستانی

تجربیات برتر سنجش و ارزشیابی

تجربیات برتر تدریس

دانلود پاور پوینت

تجربیات منطبق با آیین نامه ها

تجارب برتر تربیتی

طرح درس فارسی اول ابتدایی

ابتکارات فردی و حرفه ای

طرح درس روزانه فارسی اول ابتدایی

دانلود مقاله Removal of fat from Cow's milk decreases the vitamin E contents of the resulting dair

فرمت فایل دانلودی: .pdf
فرمت فایل اصلی:
حجم فایل: 427
قیمت: 4000 تومان

بخشی از متن:

دانلود مقاله 
Removal of fat from Cow's milk decreases the vitamin E contents of the resulting dairy products
نویسنده : 
Supriya Kaushik, Rosemary Wander, Scott Leonard, Bruce German, Maret G. Traber
DOI : 10.1007/s11745-001-0670-3
فرمت:pdf

 

Abstract

The present study was undertaken to determine whether decreases in fat contents result in lower vitamin E contents. Milk samples of varying fat contents (half and half, whole milk, reduced-fat milk low-fat milk, and nonfat milk) were obtained from a local dairy on six different occasions, α-locopherol was the major form of vitamin E (>85%); γ-tocopherol and α-tocotrienol were present to a lesser extent. As the fat contents of milk products decreased from 11 to 0.3%, the vitamin E contents decreased. For example, raw milk as compared to nonfat milk had both higher α-tocopherol contents (45.5+-4.6 vs. 4.5±0.5 μg/100 g; P<-0.0001) and higher total lipids ( 3.46±0.49 vs. 0.30±0.07 g/100 g; P≤0.0001). Vitamin E, cholesterol, and total lipids increased as cream was added back to nonfat milk during production. For every 1 mg cholesterol increase, there was an increase of approximately 4 μg of α-tocopherol; for every 1 g total lipids increase, the α-tocopherol content increased by 17 μg. These data demonstrate that removal of milk fat markedly decreases the vitamin E content of various milk products

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۹/۲۹
karvarzi farhangian

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی