سه شنبه, ۸ مرداد ۱۳۹۸، ۰۵:۲۳ ب.ظ
تجربیات برتر سنجش و ارزشیابی و تدریس خدمتگذار
تجربیات برتر سنجش و ارزشیابی و تدریس خدمتگذار
ایجاد رغبت در دانش آموزان در خوردن شیر و تغذیه مناسب
فرمت فایل : ورد (word) و قابل ویرایش
تعداد صفحات : 29 صفحه
شرحی مختصر از فایل
چکیده
در روند سلامت تغذیه افراد جامعه, از سوی متخصصان علم تغذیه و سازمان های بهداشتی بین المللی از جمله سازمان بهداشت جهانی, مصرف شیر و فراورده های آن همواره وبرای تمامی گروه های سنی توصیه شده است. شیر به عنوان یک ماده ی مغذی شامل ترکیبات اصلی از قبیل کلسیم, فسفر, سدیم, پتاسیم و آهن است که در رشد جسمی و فکری افراد, بسیار مفید بوده و مصرف آن از دوران کودکی به افزایش تمرکز و حواس کمک کرده و سبب پیشگیری از بسیاری از بیماری ها همچون پوسیدگی دندان ها و استخوان ها در دوران بزرگسالی می شود.نتایج مطالعات انجام شده توسط انستتیو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور نشان داد که 90 درصد از خانوارهای ایرانی کمتر از 90 درصد از کلسیم مورد نیاز بدن را دریافت می کنند.
۹۸/۰۵/۰۸